Publicitate

design tools

Graphic Design

responsive

Web Design

add to cart

eCommerce

charts

Search Engine Optimization (SEO)

sync4

App Store Optimization (ASO)

content

Content Management System (CMS)

web_devices

Responsive

about me

Branding

typewriter

Copywriting

programming

IT

Consultanță pentru management reputațional

Servicii

Construim idei noi pentru dezvoltarea afacerii tale și diferențierea de competiție

Resourcing Innovation este aproape de necesitățile partenerilor săi de afaceri, prin soluții ambițioase și inovative de publicitate, furnizate sub forma unor servicii precum: campanii integrate de publicitate și organizare de evenimente.

Talentul, creativitatea și simțul artistic sunt atuurile noastre pentru realizarea unor concepte grafice deosebite, care să evidențieze firma dumneavoastră în raport cu concurența și căreia să îi ofere o puternică identitate în ochii potențialilor clienți.

Resourcing Innovation realizează concepte grafice originale pentru un set larg de materiale publicitare/promoționale precum:

→ Pliante, flyere, broșuri, cataloage, materiale tipărite cu formă atipică etc.
→ Șepci, tricouri, genți, pixuri, brelocuri etc.
→ Târguri și expoziții: concept și realizare pentru standuri de expoziție
→ Sisteme de afișare de interior (afișe pentru rame click, roll-up bannere, poster hangere)
→ Sisteme de afișare de exterior (casete și firme luminoase, litere volumetrice și luminoase)

Indiferent care este tipul de proiect web pe care îl doriți, vă vom îndrumă încă de la început pentru a alege soluțiile optime în ceea ce privește designul, structura, funcționalitatea, interactivitatea, promovarea și mentenanța website-ului dorit.
Pentru o bună vizibilitate a companiei dumneavoastră online și comunicare directă cu clienții, vă oferim servicii precum: realizare website, e-mail marketing design și realizare newslettere profesionale, promovare web, optimizare pentru motoarele de căutare, prezentări multimedia, bannere web, animații online.

Realizăm pentru clienții noștri mai multe tipuri de proiecte web, printre care putem aminti:

→ Website de prezentare companie și website-uri personale
→ Website de prezentare produse și servicii
→ Website tip magazin online
→ Implementare module web interactive și rețele sociale (blog, forum)
→ Redesign website

Veți avea posibilitatea să vindeți produse online către clienții dumneavoastră 24/7 prin website-ul de tip magazin online configurat cu extensii pentru plată online și livrare.

SEO, sau Search Engine Optimization este modul în care site-ul dumneavoastră anunță motorul de căutare (ex: Google) că merită să fie cât mai sus în rezultatele afișate.

Motoarele de căutare sunt folosite zilnic pentru a descoperi informațiile de care avem nevoie. Pentru ca afacerea dumneavoastră (indiferent de specificul acesteia) să apară printre rezultatele de top afișate de motoarele de căutare, este nevoie de optimizare SEO.

Focusul ASO este de a îmbunătații clasamentul aplicațiilor mobile (apps) direct în magazinele de aplicații (cum ar fi iTunes, Google Play și Windows Store).

Veți avea posibilitatea de a actualiza în orice moment conținutul site-ului dumneavoastră prin sistemele de management al conținutului pe care le instalăm pe site-ul dumneavoastră. Cel mai cunoscut exemplu este WordPress.

Realizăm website-uri care să se potrivească cu ultimele modele de tablete și telefoane, iar conținutul să fie afișat într-un mod adaptat fiecărei rezoluții.

Brandul reprezintă imaginea de referință a oricărei companii și datorită importanței și impactului acestuia asupra succesului afacerii dumneavoastră, Resourcing Innovation vă oferă, prin intermediul departamentului de creație, servicii de înaltă calitate și referință care ne fac să ne diferențiem.

Indiferent dacă se discută despre un brand nou sau un proces de rebranding, clienții noștri vor beneficia de consultanță pe tot parcursul dezvoltării identității (chiar și ulterior) și vom identifica împreună o strategie de marketing, vizibilă și eficientă, care să dea rezultate. Vă oferim servicii de design pentru logo, cărți de vizită, coală antet, plic de corespondență, articole/formulare interne, mapă de prezentare, realizare manual de identitate, semnătură e-mail, amprentă ștampilă, grafică auto.

Succesul oricărui proiect are la bază comunicarea eficientă a mesajului către publicul țintă. Pentru că ideea generală din spatele unei campanii este esențială și definitorie noi asigurăm cuvintele potrivite care vor atrage atenția în mod plăcut asupra afacerii clienților noștri. Plecând de la strategia de content, alături de copywriting reușim să construim o imagine reală a serviciului sau produsului care stau la baza campaniilor de informare.

Avem grijă să comunicăm eficent luând în considerare și stategia de content și principiile SEO astfel încât business-ul clienților noștri să obțină avantaj în față principalilor competitori.

Resourcing Innovation oferă servicii IT clienților ce nu au un departament IT ori au unul foarte solicitat și vor să externalizeze sarcini tehnice. Ne dorim să îi sprijinim pe clienții noștri în creșterea productivității activității companiei asigurând servicii IT flexibile și eficiente. Astfel, prin intermediul echipei noastre de tehnicieni, venim în ajutorul dumneavoastră cu servicii de software development, suport tehnic hardware și soluții de internet.

În materie de servicii IT și software, misiunea firmei noastre este de a oferi servicii care să vă dezvolte afacerea, să fluidizeze procesele operaționale și să reducă timpii de realizare și costurile.

Traim în lumea 2.0 în care reputația este o resursă extrem de valoroasă, atât pentru organizații cât și pentru oameni. Reputația este caracteristica de bază și a brandului personal, și a celui corporatist, fiind totodată resortul principal de exercitare a influenței acestor branduri asupra categoriilor de public de interes. Reputatia este o resursa epuizabila care se acumuleaza in urma unui proces complex, indelungat si costisitor, dar se poate pierde intr-o clipa, cu daune uriase pe termen lung.

Oferim resursele necesare pentru a ințelege ce este și de ce reputația a devenit atât de importantă odată cu cea de-a patra revoluție tehnologică și ajutăm la rezolvarea ecuației “brand x reputație” și la întelegerea modului în care se construiește, se măsoară și trebuie gestionată reputația, astfel încât să genereze competitivitate și oportunități.

Serviciile de consultanță în acest domeniu presupun instruire pentru management reputațional precum și analiza și actiune on-spot, în cazul unui eveniment cu potențial de a periclita reputația organizației dvs.

0 %

dintre utilizatorii de internet spun că nu ar recomanda un business cu un site care nu este adaptat pentru telefon

0 /10

consumatori s-ar opri din interacționarea cu conținutul care nu este afișat în mod corect pe telefon

0 %

dintre utilizatori nu revin pe varianta mobile a unui site dacă au avut probleme în a-l accesa, iar 40% vizitează site-ul unui competitor

0 %

dintre consumatorii care caută un anumit business de pe telefonul mobil sună sau se duc la acesta în 24 de ore

contact us

Împreună facem ceva măreţ!

Contactează-ne pentru a obţine o ofertă.