Despre Noi

Suntem tineri, ambițioși și ne place să muncim alături de partenerii noștri la clădirea unui viitor de succes.

mobile marketing

Resourcing Innovation își desfășoară activitatea acoperind domenii ce au o importanţă strategică în dezvoltarea și perfecționarea oricărei companii, sprijinind afacerea dumneavoastră prin servicii de publicitate (Graphic Design, Web Design, eCommerce, Search Enginge Optimization – SEO, Content Management System – CMS, Responsive, Branding, Copywriting), cât și consultanță pentru dezvoltarea afacerii prin realizarea de planuri de afaceri, studii de piață, obținerea de fonduri nerambursabile, soluții de finanțare prin fonduri de investiții și business-angel.

Misiunea noastră este de a fi un partener de încredere al clienților noștri în procesul de dezvoltare a valorilor mediului de afaceri. Fiecare domeniu în care ne desfășurăm activitatea reprezintă o componentă importantă a sistemului nostru de business, pe care o dezvoltăm și optimizăm perpetuu în vederea furnizării de servicii integrate care să susţină progresul afacerii dumneavoastră. O buna referinţă a serviciilor oferite de noi o reprezintă portofoliul nostru de clienți cu care am menținut de-a lungul timpului o relație bazată pe respect, încredere și bună colaborare, fructificată cu succes de ambele părți.

Ce ne defineşte

Creativitate

Construim idei noi pentru dezvoltarea afacerii tale și diferențierea față de competiție.

Consecvenţă

Dezvoltăm relații de durată cu partenerii noștri de afaceri, încununate cu excelenţă.

Curiozitate

Cercetăm cu profesionalism cele mai noi oportunități de business și venim în ajutorul tău cu soluții de ultimă generație pentru rezolvarea problemelor.